top of page
Havenkantoor

Contact en reserveren

Wilt u een vrijblijvende aanvraag doen en/of wenst u meer informatie ?


Dan heeft u de volgende keuzes:

  • U bent van harte welkom in ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk 5 in Leiden;

  • U stuurt ons een e-mail met uw vragen en wensen naar boeking@leidserederij.nl;

  • U neemt telefonisch contact met ons op door te bellen naar 071-528 22 52.

Locatie en opstapplaats

U kunt ons Havenkantoor alsmede opstaplocatie goed bereiken per auto, fiets, te voet of met het openbaarvervoer.

 

Onderstaand treft u tips om te parkeren in de buurt óf hoe u te voet bij het Havenkantoor aankomt:

OV
trein_Tekengebied 1.png

Reizen met het openbaar vervoer

 

Wanneer u met de trein in Leiden arriveert, loopt u vanaf het station in ongeveer 10 minuten naar ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk 5.

 

Vanuit het Stationsplein gaat de route rechtdoor over de Stationsweg en de Steenstraat. Sla links af over de Blauwpoortsbrug en ga rechts af de Prinsessekade op. Steek voor de Bostelbrug links de weg over en u staat op de Apothekersdijk. Direct aan de linkerkant vindt u ons Havenkantoor op nummer 5.

Komt u met het OV? Plan uw route hier.

Auto
auto_Tekengebied 1.png

Stadsparkeerplan Leiden

Stichting Stadsparkeerterrein Haagweg 8 (2311AA) is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Leiden. Het meest voordelige parkeerterrein van de stad met 500 plaatsen ligt op ruim vijf minuten loopafstand van ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk nummer 5. Vanaf deze parkeerplaats rijden om de paar minuten gratis cityshuttles van en naar elke locatie in de binnenstad.
U kunt na uw bezoek aan Leiden even bellen met 071-512 00 71. De shuttlebus staat dan binnen een paar minuten voor uw neus om u naar uw auto terug te brengen.
Voor meer informatie klik hier.

Parkeergarage Lammermarkt

Op 5 minuten lopen van de Apothekersdijk is een gloednieuwe ondergrondse parkeergarage gevestigd. De Parkeergarage Lammermarkt (Lammermarkt 20, 2312 CW) is 8 etages diep en biedt plek aan 525 auto's en heeft 8 plaatsen om elektrische auto's op te laden. Vanuit de parkeergarage Lammermarkt loopt u eenvoudig via de Nieuwe Beestenmarkt, Turfmarkt en Prinsessenkade naar ons Havenkantoor.

Breestraat 

Op ruim 10 minuten loopafstand van onze thuishaven ligt parkeergarage de Breestraat aan de Kaardesteeg 11 (2311KN) boven de supermarkt van Hoogvliet. Vanuit de parkeergarage neemt u de uitgang Breestraat richting centrum. Loop de Breestraat helemaal uit en ga rechtsaf het Kort Rapenburg op. Steek de Bostelbrug over en u ziet rechts ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk 5.

Fiets
fiets_Tekengebied 1.png

Kom gerust op de fiets!

 

Bij ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk nummer 5 staan op de kade langs de Oude Rijn voldoende fietsbeugels waar u gemakkelijk en gratis uw fiets kunt stallen.

 

Bij Stadsparkeerplan Leiden aan de Haagweg staan huurfietsen voor u klaar om ‘oud-Leyden’ en het Groene Hart per fiets te verkennen.

 

Easy Fiets verhuurt deze fietsen vanaf €12,- per dag! 
Dé manier om na een relaxte vaartocht de verdere omgeving te verkennen.

bottom of page