top of page

Catering aan boord

Een rondvaart breiden wij graag voor u uit met een hapje en drankje aan boord. 

Hieronder vindt u ter inspiratie een aantal standaard mogelijkheden die u bij ons kunt boeken. Met onze vaste cateringpartners verzorgen wij graag voor u catering aan boord; van een ‘Koffieboot’ tot luxe lunch aan boord. 

Tevens breiden wij uw rondvaart graag voor u uit met met een ludieke activiteit als een Leidse cursus, een vaarquiz, een kookworkshop, een wandeling of duwen met ‘de Doordouwer’.

b82196_img1f_edited.jpg

Borrelboot

Borrelen aan boord bij De Leidse Rederij!
Wat is er nou beter dan een Vrijmibo in de zon? Inderdaad, een vrijmibo in de zon aan boord van één van onze mooie open boten! 

b82201_img1f_edited.jpg

Love-to-Share-on board

Op het water dineren?

Bij ons kan het! De Leidse Rederij en Brasserie de Poort bieden je een culinaire belevenis; dineren terwijl je door de grachten van Leiden vaart.
Geniet van een Love-to-Share-on board diner, waarbij je aan boord verschillende gerechtjes om te delen geserveerd krijgt. Ontdek Leiden vanaf het water.

b82202_img1f.jpg

Overige Catering

Voorbeelden van catering
(deze prijzen zijn exclusief boothuur)

Losse drankjesarrangementen, hapjes en bittergarnituur.

stagiair.jpg

Lunch aan boord

Lekker halverwege de dag genieten van een heerlijke lunch op het water. De Lunchboot is de ideale combinatie van een lunch en een boottocht. Ideaal voor een zakenlunch met klanten en collega's of erg gezellig met vrienden en familie.

wijnproef.jpg

Wijn proeven op de Leidse grachten

De Leidse Rederij presenteert: 'wijn proeven op de Leidse grachten'.

Gedurende anderhalf uur nemen we u mee in de fascinerende wereld van de wijn. Al varend proeft en ontdekt u een achttal mooie wijnen. Schipper en schenker wisselen elkaar af met inspirerende wijnverhalen en mooie anekdotes over de bekende en verborgen parels van Leiden.

koffieboot.jpg

Koffieboot

Van koffie met appeltaart tot een complete High coffee/tea. Met onze koffieboten is er voor iedere gelegenheid een excuus om deze heerlijke drank te eren.

b20452_img1f_edited.jpg

IJsjesvaart

Gedurende 1,5 uur vaart u door ‘Oudt Leyden’, langs de vele fraaie monumenten, bijzondere doorkijkjes en mooie parken. Uiteraard vertellen wij u mooie verhalen over deze bijzondere stad!
In samenwerking met Gelateria Maxims maken wij onderweg een stop waarbij heerlijke Italiaanse ijsjes aan boord worden gebracht. 

bottom of page