• Vaar- & Wandelwegen op inschrijving
  • Vaar- & Wandelwegen op inschrijving
  • Vaar- & Wandelwegen op inschrijving

Vaar- & Wandelwegen op inschrijving

In de zomer van 2020 biedt Stichting De Leidse Rederij een aantal mooie en gezinsvriendelijke combinaties van vaartochten met wandelingen aan op de zondag. Op drie zondagen verzorgen onze schippers en wandelgidsen een vaar- & wandelwegenarrangement in drie diverse thema’s aan.  

Deze vaar- & wandelwegenarrangementen zijn op inschrijving dus u kunt met een gerust hart alleen of met z’n twee meevaren- en wandelen. Een vaar- & wandelwegenarrangement duurt in totaal twee uur waarbij er een uur wordt gevaren en een uur wordt gewandeld op een rustig tempo.
Tijdens het varen en het wandelen nemen de schippers en wandelgidsen u mee op ontdekkingsreis door de Leidse binnenstad en zodoende brengen zij u op een ludieke manier wat bij over de Pilgrims in Leiden, algemene Leidse kennis en natuurlijk mag de beroemdste zoon van Leiden; Rembrandt van Rijn ook niet ontbreken!  

Geniet van een zondagse vaar- en wandeltocht voor een vriendelijk Leids bedrag en schrijf u vandaag nog in op één van onderstaande vaar- & wandelwegen. U kunt hiervoor langskomen in ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk 5, een mailtje sturen naar boeking@leidserederij.nl óf een belletje met 071-528 22 52. De start en het einde van de Vaar- & Wandelwegenarrangementen zijn ook op de Apothekersdijk 5 vanaf ons Havenkantoor.   

Programma en thema’s Vaar- & Wandelwegen
Zondag 28 juni        11.00uur           thema: Pilgrims Vaar- & Wandelwegen
Zondag 28 juni        13.00uur           thema: Pilgrims Vaar- & Wandelwegen
Zondag 5 juli           11.00uur           thema: Leer Leiden Kennen (algemeen Leiden)
Zondag 5 juli           13.00uur           thema:  Leer Leiden Kennen (algemeen Leiden)
Zondag 12 juli         11.00uur           thema: Rembrandt ’s Vaar- & Wandelwegen
Zondag 12 juli         13.00uur           thema:  Rembrandt ’s Vaar- & Wandelwegen

Tarieven en spelregels:
Volwassenen: €15,-
Kinderen onder de 10 jaar: €11,50
Senioren 65 +: €11,50

* Betaling vindt plaats voor de start van de activiteit in het Havenkantoor. Betaling is mogelijk per PIN en à contant;
* De voertaal bij de vaartocht en wandeling is Nederlands. Uiteraard is toelichting in het Engels mogelijk;
* De vaartochten en wandelingen worden met inachtneming van het anderhalvemeterprotocol en de verspreidingsmaatregelen vanuit het RIVM (aan boord, aan de kade en in het Havenkantoor) ondernomen. * De maximale groepsgrootte per boot en per wandeling is hierdoor negen gasten.