• Escape from Wonderland

Escape from Wonderland

Midden in het centrum van Leiden ligt Wonderland. Een magische plek waar dieren kleren dragen, bloemen in alle kleuren bloeien, het kauwgomballen regent en het altijd theetijd is. Laat je meenemen op een spannend avontuur in deze wonderlijke wereld. Maar let op, zorg dat je de tijd niet uit het oog verliest anders kom je er misschien nooit meer uit!
Weet jij te ontsnappen uit Wonderland?

In samenwerking met ‘Escape from Wonderland’ verzorgt Stichting De Leidse Rederij een leuk bedrijfsuitje, (vrijgezellen)feestje en bijvoorbeeld teambuildingsactiviteit. Vaar met ons door de historische grachten van Leiden, terwijl de andere helft van jullie groep moet ontsnappen uit Wonderland óf vier een succesvolle escape aan boord van één van onze klassieke boten met een hapje en een drankje!

Escape- Switch
Vaar mee tijdens de “wachttijd” van Escape from Wonderland en beleef de historische grachten en groene singels tijdens een Rondvaart 'Oudt Leyden'. Dit arrangement is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Groep A Escape from Wonderland Rondvaart 'Oudt Leyden'
Groep B Rondvaart 'Oudt Leyden' Escape from Wonderland

Totaal                   € 30,- p.p.*

Escape-borrel
Vier een succesvolle escape uit Wonderland met een borrel aan boord!
Stichting De Leidse Rederij vaart jullie 60 minuten lang door de mooie grachten van Leiden met een Hollands of Mediteraans- borrelarrangement (bier/wijn/fris + diverse hapjes) aan boord.

Totaal                                   € 35,- p.p.*

*prijzen zijn op basis van 12 personen.

Kijk voor meer informatie over de escaperoom 'Escape from Wonderland' op de website