Enthousiaste schippers gezocht!

Stichting De Leidse Rederij is voor het komende vaarseizoen op zoek naar enthousiaste en gezellige schippers op vrijwilligersbasis.

Het gaat goed met het watertoerisme in Leiden. Steeds meer Leidenaren en toeristen maken een vaartochtje over de Leidse singels en grachten en de wijde omgeving van polders en plassen. Stichting De Leidse Rederij zoekt daarom extra schippers met een vaarbewijs, marifooncertificaat (of u wilt deze halen), kennis van de Leidse wateren, humor en plezier in het varen.

De stichting verzorgt met haar dertien boten (luxe) bruiloften- en partijen, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, familie-uitjes, educatieve tochten en bedrijfsuitjes op het water. Stichting De Leidse Rederij participeert daarnaast in culturele evenementen zoals: Museumnacht Leiden, Peurbakkentocht, Schemerstad Leiden en de Nacht van Kunst en Kennis.

Wanneer u enkele uren per week vrij hebt en u herkent zich in bovenstaande activiteiten, schroom dan niet om contact op te nemen voor meer informatie en/of aanmelding met de directeur;

Daaf Sloos via 071-528 22 52, boeking@leidserederij.nl of neemt u eens een kijkje op onze website: www.leidserederij.nl

Loop daarnaast gerust eens binnen in ons havenkantoor aan de Apothekersdijk 5 te Leiden voor een kopje koffie...