• Auto

Auto

Stadsparkeerplan Leiden

 Stichting Stadsparkeerterrein Haagweg 8 (2311AA) is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Leiden. Het meest voordelige parkeerterrein van de stad met 500 plaatsen ligt op ruim vijf minuten loopafstand van ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk nummer 5. Vanaf deze parkeerplaats rijden om de paar minuten gratis cityshuttles van en naar elke locatie in de binnenstad.
U kunt na uw bezoek aan Leiden even bellen met 071-512 00 71. De shuttlebus staat dan binnen een paar minuten voor uw neus om u naar uw auto terug te brengen.
Voor meer informatie zie: http://stadsparkeerplan.com/ 


Parkeergarage Lammermarkt

Op 5 minuten lopen van de Apothekersdijk is een gloednieuwe ondergrondse parkeergarage gevestigd. De Parkeergarage Lammermarkt (Lammermarkt 20, 2312 CW) is 8 etages diep en biedt plek aan 525 auto's en heeft 8 plaatsen om elektrische auto's op te laden. Vanuit de parkeergarage Lammermarkt loopt u eenvoudig via de Nieuwe Beestenmarkt, Turfmarkt en Prinsessenkade naar ons Havenkantoor.


Breestraat 

Op ruim 10 minuten loopafstand van onze thuishaven ligt parkeergarage de Breestraat aan de Kaardesteeg 11 (2311KN) boven de supermarkt van Hoogvliet. Vanuit de parkeergarage neemt u de uitgang Breestraat richting centrum. Loop de Breestraat helemaal uit en ga rechtsaf het Kort Rapenburg op. Steek de Bostelbrug over en u ziet rechts ons Havenkantoor aan de Apothekersdijk 5.